El pressupost espanyol ha superat avui el tràmit al congrés espanyol. Els vots del PP, C’s, el PNB i Coalició Canària han rebutjat les esmenes a la totalitat de la resta de l’oposició i han permès que els comptes del govern espanyol continuïn endavant.

Després de dos empats a cent setanta-cinc vots, les esmenes a la totalitat han estat rebutjades en una tercera votació en què també hi ha hagut un empat. Aquest era l’escenari previsible, ja que el reglament de la cambra estableix que en el cas de tres empats les esmenes siguin rebutjades.

Durant les pròximes setmanes es debatrà el pressupost a les comissions, i posteriorment hi haurà la votació definitiva al congrés espanyol.

Més informació

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb