El PP ha fet avui al matí un acte a la plaça de Cibeles de Madrid per a refusar la conferència que el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, farà dilluns a Madrid, on presentarà l’última oferta del govern català per a acordar el referèndum amb el govern espanyol.

Paral·lelament, el PP ha impulsat l’etiqueta #NoEnCibeles a les xarxes socials perquè la gent mostrés rebuig a la conferència. No obstant això, la campanya se’ls ha girat en contra.

Nombrosos usuaris han criticat que el PP vulgui coartar la llibertat d’expressió i han recordat la negociació entre el PP i el PDECat per a aprovar el decret de l’estiba i que va implicar l’abstenció dels vuit diputats del PDECat al congrés espanyol. Així mateix, han fet al·lusió als casos de corrupció del PP. També han ironitzat sobre l’escassa assistència que ha tingut l’acte.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]