El producte interior brut (PIB) del País Valencià va créixer un 3,1% el 2017 i  el PIB per habitant es va situar en 22.034 euros.

Per damunt de la mitjana de la Unió Europea (+2,4%) es va situar el País Valencià i també a Catalunya (+3,2%), mentre a les Illes Balears es va registrar el mateix creixement que a escala europea.

El PIB per capità va ser de 30.064 euros a Catalunya, 26.287 a les Illes Balears i 22.034 euros al País Valencià. La mitjana de la Unió Europea de 30.000 euros.

Aquestes són estimacions de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), una actualització d’anteriors dades després d’haver incorporat la informació de la sèrie 2015-2017 de la comptabilitat nacional anual publicada el passat 6 de setembre.

 

 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb