La presidència de François Hollande no passarà a la història, si més no com a ell li agradaria. És el president francès amb els índexs de popularitat més baixos de la cinquena república. A les protestes contra la reforma laboral, que ha migpartit els socialistes i s’ha aprovat per decret, ara si ha d’afegir un altre escàndol. El setmanari satíric Le Canard Enchaîne ha publicat avui que l’Elisi té a sou –amb diners públics– un perruquer.

El perruquer personal del cap d’estat, Olivier B., va ser contractat el 2012, just després d’haver estat nomenat president Hollande. Ha d’estar disponible les 24 hores del dia i ha d’acompanyar el president a tots els viatges diplomàtics. A més, el contracte té una clàusula de confidencialitat que no li permet de revelar cap de les converses que té amb el cap d’estat. Des del 2012, Oliver B. ha cobrat uns 593.700 euros bruts.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb