Torna el Temps de Flors a Girona

Enguany el Temps de Flors es farà del 8 al 16 de maig · Al Barri Vell hi haurà un perímetre amb una cabuda màxima de 10.000 visitants

VilaWeb
Redacció
05.05.2021 - 23:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El 8 de maig comença el Temps de Flors a Girona, enguany adaptat a les restriccions, i durarà fins el 16 de maig. Hi haurà noranta muntatges florals repartits en vuitanta-tres espais exteriors de nou barris de la ciutat. Aquests nou barris de la ciutat són el Barri Vell, el Carme, el Mercadal, l’Eixample, Sant Daniel, Fontajau, la Devesa, Sant Narcís i Santa Eugènia. És la primera vegada que el Temps de Flors es farà íntegrament a l’aire lliure. S’hi mantindran els espais exteriors habituals i se n’hi afegiran més utilitzant els principals eixos comercials i les zones verdes.

Per esponjar l’afluència de visitants i evitar aglomeracions, l’Ajuntament de Girona proposa quatre itineraris diferents (a peu o amb bicicleta) per visitar les mostres, a les quals es podrà anar de 9.00 a 21.00. La primera ruta agafa els espais expositius del Barri Vell, Sant Daniel i el Mercadal; la segona, els de Fontajau i la Devesa; la tercera, els de Santa Eugènia i Sant Narcís; i la quarta, els de l’Eixample i el Carme.

Conscient de l’atracció que desperta el Barri Vell, el consistori hi habilitarà quatre entrades i sortides diferents –amb control d’accés– per evitar que es converteixi en un punt crític. Els quatre punts d’entrada establerts són al carrer de Sant Feliu, a la pujada del Rei Martí, a la plaça dels Jurats i al passeig Arqueològic; i els quatre de sortida al carrer de Sant Feliu, al carrer de la Força, a la plaça de sant Domènec i al passeig Arqueològic. Algunes vies, com el carrer de la Força, seran de sentit únic. Al Barri Vell hi haurà una cabuda limitada a 10.000 visitants.

De les activitats paral·leles al Temps de Flors, es manté el Girona a Capella, amb actuacions en diversos espais. També hi haurà jornada de portes obertes als museus i més activitats culturals.

Més notícies

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes