El nou Consell es va comprometre a posar en marxa una nova RTVV i, de moment, la nova corporació ja té un pressupost assignat en els pressupostos de la Generalitat pel 2016, que ha presentat avui el conseller d’Hisenda, Vicent Soler. El Consell ha pressupostat en 29 milions d’euros la creació de la nova televisió valenciana. D’aquests, uns deu es destinaran a despeses d’obertura i la resta al funcionament del canal.

Per altra banda, les dues societats de RTVV que es troben en procés de liquidació costaran 26 milions. Aquesta despesa obeeix als contractes vigents en matèria de vigilància, neteja i subministrament d’energia a les instal·lacions de la Radiotelevisió Valenciana, i també a reclamacions econòmiques d’empreses en litigi.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb