L’1 de febrer de 2020 serà una data que, de ben segur, Joan Miquel Puigserver (Campos, Mallorca) sempre recordarà. La seva candidatura (formada per Carmelo Martínez, Laura Sala, Miquel Àngel Audí, Xavier Barnadas, Leandre Ubasart, Mercè Montserrat, Àlex Lechuga i Santi Riba) va obtenir la majoria de vots per presidir l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya. Després de 35 anys, aquest era el primer cop que es presentaven dues propostes diferents a les eleccions de l’Agrupació.

És el primer cop en 35 anys que s’han presentat dues candidatures a les eleccions de l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya, i han guanyat vostès per rellevar la Comissió Executiva. Com se sent al respecte?

Estic molt content i satisfet. Arribar fins aquí ha estat el fruit del treball realitzat durant els darrers mesos per aconseguir una candidatura com la que vàrem presentar. També em sento molt orgullós de l’equip que hem creat per aconseguir aquest repte.

Llegeix l’entrevista sencera al Tornaveu fent clic aquí.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb