El jugador d’handbol nord-català Ludovic Fàbregas ha fitxat pel Barça Lassa i ha deixat clar des del primer dia que sentirà els colors de la samarreta. ‘Sempre havia estat del Barça’, ha aclarit d’entrada. Però, sobretot ha explicat que fitxava pel club blau-grana perquè se sentia català. ‘Vaig rebre ofertes d’un altre club, el París Saint-Germain, però jo volia anar al Barça perquè em sento català. Els meus pares viuen a Banyuls de la Marenda, al Rosselló, tinc cultura catalana i la manera de viure de Barcelona m’agrada més que no la de París’, ha dit.

Fàbregas és un dels pivots amb més futur i s’espera que es converteixi en el millor del món durant els deu anys vinents. Va ser subcampió olímpic amb la selecció francesa l’any 2016 i campió mundial enguany. Es destaca pel potencial defensiu i la qualitat tècnica. En teniu més informació ací.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]