La decisió del consell polític de la CUP de mantenir el vet al projecte de pressupost de la Generalitat ha tingut ressò dins les files de la formació. A la xarxa hi ha hagut reaccions significatives, crítiques, de membres de la CUP. Com la del regidor a l’Ajuntament de Girona Lluc Salellas, que ha piulat aquest matí: ‘Des de l’àmplia minoria d’ahir, amb la sensació de perdre un llençol a cada bugada, d’anar isolant-nos, de perdre humilitat. Aspror!’

La diputada Mireia Boya es mossegava la llengua:

El regidor a l’Ajuntament de Berga Francesc Ribera, Titot, recordava la necessitat de presentar un text alternatiu al pressupost si es decideix de mantenir una esmena a la totalitat:

Vegeu també:  Antonio Baños: ’Se’m regirarà l’estómac quan la CUP voti igual que Garcia Albiol’

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb