El Mallorca Palma Futsal fa història i guanya la Champions

• L'equip va vèncer l'Sporting Club portuguès per 5 gols a 3 a la tanda de penals

08.05.2023 - 10:29
Actualització: 08.05.2023 - 22:50

El Mallorca Palma Futsal s’ha proclamat campió de la Lliga de Campions de futbol sala després de derrotar a la tanda de penals (5-3) al poderós Sporting Club portuguès, en una final dramàtica, amb pròrroga i molta tensió en la pista del Velòdrom Illes Balears.

Els mallorquins van patir fins al final per a celebrar el primer títol de la seva història. Les llàgrimes es van desbordar entre els integrants del conjunt mallorquí tot just acabar la tanda de penals. El punt fatídic va resoldre l’empat d’1-1 en el marcador amb què es va arribar al final dels 40 minuts.

L’Sporting era el favorit atès que és bicampió d’Europa, plagat d’internacionals i que va arribar a la final després de guanyar contundentment a l’Anderlecht belga per 7-1.

La gesta es va celebrar amb emoció en un pavelló ple a vessar i que va esgotar l’aforament de 5.200 espectadors.