La revista satírica El Jueves torna a desafiar l’estat espanyol amb el número que arriba demà als quioscs. La portada ja ha començat a córrer com la pólvora per internet. Hi apareixen, sota el titular ‘La infanta anirà a la presó’, Cristina de Borbó i el seu marit, Iñaki Urdangarin. Cristina diu, sobre el titular: ‘Però només en els vis a vis’.

Fa uns quants anys, la revista va fer un dibuix molt similar però que tenia per protagonistes l’actual rei espanyol, Felipe VI, i la seva esposa, Letizia. La justícia va decidir aleshores d’embargar aquella portada adduint que ‘atacava’ directament la monarquia espanyola. Veurem quines reaccions suscitarà ara aquesta.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb