BARCELONA, 14 (EUROPA PRESS)

El jove grec Stamatios Misomikes ha guanyat amb el plat Salas la primera edició dels European Young Chef Award 2016, que s’han celebrat a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (Barcelona).

Organitzat, a més, per l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Art i Turisme (IGCAT) i la Regió Europea de la Plataforma Gastronòmica, el guardó té com a objectiu reforçar els vincles entre les regions europees participants a través de joves xefs professionals, ha informat l’organització en un comunicat aquest dilluns.

Les regions participants són Catalunya, East Lombardy, Galway, Aarhus-Central Denmark Region, Riga-Gauja Region, Prekmurje, Noord-Brabant, Sibiu, Kuopio i South Aegean.

Missatge de Vicent Partal

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb