El portaveu del Govern i conseller de la Presidència, Jordi Turull, ha lamentat aquest dijous la situació que han de viure els passatgers a l’Aeroport del Prat per la vaga d’Eulen i ha acusat l’Estat i Aena de d”incompetència’. Ho ha expressat en diverses anotacions a Twitter on ha criticat l’organització estatal:

El portaveu de l’Executiu català ha argumentat que els catalans que volen viatjar paguen impostos tot l’any per rebre un servei àgil i eficient a l’Aeroport i, per contra, ‘l’Estat espanyol no l’ofereix’. Turull també ha assenyalat que el Govern espanyol impugna lleis que afecten les competències de la Generalitat quan, al seu judici, el que hauria de fer és complir amb les competències que té assignades.

Per la seva banda, la consellera de Treball, Afers Socials i Família, Dolors Bassa, també ha criticat l’absència d’Aena a les negociacions amb els treballadors d’Eulen al seu compte personal de Twitter:

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]