BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)

La Generalitat ha activat una nova edició del programa d’ajudes Cupons a la innovació, una iniciativa d’Acció que té com a objectiu garantir l’accés de les pimes catalanes a la innovació i que compta amb un pressupost total de 300.000 euros.

En concret, els cupons consisteixen en ajudes de fins a 6.000 euros que cobreixen fins al 80% del cost del servei i que es lliuren a través d’un cupó que les pimes han de canviar amb un proveïdor acreditat d’Acció, ha informat la Conselleria d’Empresa i Coneixement en un comunicat aquest dimecres.

L’any passat, un total de 73 pimes van accedir a aquestes ajudes, que es van esgotar en dos mesos des que s’obrís la convocatòria, i a nivell sectorial van predominar les iniciatives vinculades als sistemes industrials, l’alimentació i el disseny.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb