VilaWeb
Redacció
15.06.2016 - 23:32
Actualització: 16.06.2016 - 07:47

El resultat d’avui al Sadar (2-1) deixa el Girona a la sala d’espera fins dissabte, al partit de tornada amb l’Osasuna. Dissabte a Montilivi es resoldrà la final i se sabrà si finalment el Girona arriba a la primera divisió o no.

Els gironins han encaixat molt aviat –al minut cinc– un gol de Kenan Kodro i s’han trobat obligats a anar a remolc tot el partit. Sense atacas gaire clars s’ha arribat a la mitja part amb desavantatge mínim. El Girona ha empatat gràcies a Kiko Olivas en una acció d’estratègia. L’alegria només ha durat cinc minuts, car l’Osasuna ha fet el segon en un acció reblada per Maikel Mesa.