El Girona és líder de la lliga de futbol per primera vegada en la història

• L'equip entrenat per Míchel ha superat al Vila-real a domicili (1-2)

27.09.2023 - 21:20
Actualització: 28.09.2023 - 21:39

El Girona ha vençut per 1-2 en la seva visita al Vila-real situant-se líder de la primera divisió espanyola de futbol per primera vegada en la seva història. Fins ara, compartia el lideratge amb el Barça, però l’empat de l’equip de Xavi ahir a Mallorca li ha permès col·locar-se en la primera posició de la classificació en solitari amb dinou punts.

El Vila-real s’ha avançat en el marcador en el minut quaranta-nou, mitjançant Dani Parejo, que ha transformat un penal. El Girona ha capgirat ràpidament el marcador amb gols de Dovbyk, al minut cinquanta-sis; i Eric Garcia, al seixanta-un.

La d’enguany és la quarta temporada que el Girona disputa a la màxima categoria del futbol espanyol. El conjunt entrenat per Míchel acumula sis victòries consecutives.