La Unitat Multidisciplinària d’Esclerosis Lateral Amiotròfica del departament de Salut de Castelló ha abordat en una jornada la necessitat de fer una atenció de les persones que pateixen ELA des de diferents perspectives. Així ho fa la unitat des de 2011, on actualment se centralitza el tractament de trenta-tres pacients provinents de les comarques pròximes.

En la jornada d’avui, que és la cinquena multidisciplinària de l’ELA, hi han assistit més d’un centenar de professionals relacionats amb la malaltia, així com familiars i pacients. Les ponències han anat a càrrec de treballadors sanitaris de pneumologia, medicina intensiva, medicina familiar i comunitària, endocrinologia, diatètica i nutrició de l’Hospital General Universitari de Castelló i de l’Hospital Provincial de Castelló.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb