Featured Video Play Icon

Capficats en el debat sobre les conseqüències del Brexit, les xarxes socials han respost amb humor al resultat del referèndum. S’ha escampat, per exemple, un gag de la sèrie ‘Sí, ministre’ per posar-hi humor britànic.

És un fragment de la famosa sèrie de la BBC ambientada en un gabinet ministerial dels anys 1980, emesa també a TV3. L’assessor del ministre, Sir Humphrey, explica el capteniment de la diplomàcia britànica en relació amb la Unió Europea. ‘El Ministeri d’Afers Estrangers és pro-europeu, no?’, li demana el ministre. I la resposta és: ‘Sí i no. El ministeri és pro-europeu perquè en realitat és antieuropeu. Tota l’administració pública estava unida en el desig que el Mercat Comú no tingués èxit. Per això vam entrar-hi.’

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb