El fiscal anticorrupció espanyol del ‘cas Nóos’, Pedro Horrach, s’ha mostrat aquest divendres al migdia ‘satisfet en general’ amb la sentència que l’Audiència de Palma ha fet pública, perquè sembla ajustar-se a les peticions del ministeri públic espanyol. Tanmateix, ha manifestat el seu desacord amb les absolucions dels càrrecs relacionats amb la branca valenciana del cas.

En una breu atenció als periodistes que l’esperaven a la sortida de l’audiència, Horrach ha dit que només s’ha pogut llegir les penes, però no la resta de les 740 pàgines de la sentència. Per això, encara no ha pogut valorar si recorrerà la decisió davant del Tribunal Suprem espanyol ni si demanarà l’empresonament immediat per als condemnats, a l’espera que el tribunal fixi data per una vista oral per aquesta mesura. Així, tampoc ha valorat la diferència de penes entre Urdangarin i Torres, perquè no en sap els motius.

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]