Featured Video Play Icon

Tendresa insubmisa és el tercer avançament del disc Ànima, que El Diluvi publicarà el 20 de febrer. Aquest grup de mestissatge mediterrani d’Alacant va donar-se a conèixer gràcies a les seves versions d’Ovidi Montllor i amb aquest tercer treball vol consolidar-se en el panorama musical català, on cada cop té més seguiment.

El tema d’avançament pretén trencar els mites de l’amor romàntic i narra la lluita de diferents persones i col·lectius que al llarg de la història han reclamat els drets de les diferents opcions sexuals. Tot això es visualitza en un vídeo promocional que en mostra diferents parelles que posen l’amor per sobre del gènere, el físic, l’edat o l’orientació sexual.

Un referent per Anna Gabriel
‘Portem un nou món dins els nostres cors, i hi duem també El Diluvi. Perquè han aconseguit una cosa preciosa, que és posar lletra, música i imatges a la lluita feminista. I això és un regal dels grossos i dolços. I crec que, entre altres coses, això s’explica perquè son Sud. I perquè són d’un Sud militant i compromès, del que no s’ha deixat engolir per la boira de les renúncies’, explica la diputada de la CUP Anna Gabriel, que ha expressat diverses vegades l’admiració per aquest grup.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]