El curs escolar al País Valencià començarà l’11 de setembre

  • L'últim dia de classe del curs 2023-2024 serà el divendres 21 de juny

VilaWeb
Europa Press
06.06.2023 - 10:14
Actualització: 06.06.2023 - 12:26
Això és una prova de lectura dels articles de Vilaweb amb veu sintètica, que ben aviat serà a disposició dels subscriptors del diari. Subscriviu-vos-hi ací. Si trobeu algun problema, escriviu-nos a suport@vilaweb.cat.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport proposa que el dilluns 11 de setembre siga el primer dia de classe per a l’alumnat d’Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional, tant en FP Bàsica (FPB) com en les titulacions de grau mitjà i superior.

Les classes d’Infantil, Primària, ESO, Batxillerat, FP, i també les de les escoles oficials d’idiomes (EOI), acabaran totes al mateix temps. Així, l’últim dia de classe del pròxim curs 2023-2024 se suggereix que siga el divendres 21 de juny. Igualment, l’alumnat dels programes formatius de qualificació bàsica (PFCB) i el de FPB de segona oportunitat també finalitzaran les classes el 21 de juny.

Tant en el cas dels PFCB com en el de la FPB de segona oportunitat, les classes del curs 2023-2024 començaran el dimecres 13 de setembre. Quant a les EOI, les classes arrencaran el dilluns 25 de setembre.

En formació de persones adultes (FPA), l’inici de curs serà el dilluns 18 de setembre i finalitzaran el 19 de juny. En ensenyaments artístics de música i dansa, elementals i professionals; ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny, i ensenyaments esportius de règim especial, les classes començaran el dimecres 20 de setembre i acabaran el dimecres 19 de juny.

Les vacances de Nadal, per al professorat i l’alumnat, s’estableixen des del divendres 22 de desembre fins al divendres 5 de gener, els dos dies inclosos, amb la qual cosa el curs es reprendrà el dilluns 8 de gener. Les vacances de Pasqua aniran des del dijous 28 de març fins al dilluns 8 d’abril, també els dos inclosos.

El pròxim curs 2023-2024 tindrà els dies festius autonòmics següents: el dilluns 9 d’octubre, el dijous 12 d’octubre, el dimecres 1 de novembre, el dimecres 6 i el divendres 8 de desembre, i també el dimecres 1 de maig.

Aquest és el calendari escolar comú per a tot el territori en l’àmbit autonòmic, a partir del qual cada ajuntament estableix tres dies no lectius locals, així com els festius locals, en cas que algun dels dos dies que toquen a cada municipi se celebre en jornada lectiva.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any