Featured Video Play Icon

El Saló Eròtic de Barcelona, que es farà entre el 5 i el 8 d’octubre, ha publicat l’anunci a la xarxa, amb una referència a l’assalt de la Guàrdia Civil contra la Generalitat i les detencions d’alts càrrecs. El vídeo porta per títol ‘Normal’, i defensa la diversitat d’opcions i d’identitat sexual, qüestionant allò que és considerat ‘normal’. A més, va acompanyat d’un text que defensen ‘la llibertat d’expressió i de decisió’. És aquest:

«En vista de la situació política i social actual al país, el Saló Eròtic de Barcelona vol reivindicar, més que mai, els valors bàsics de la convivència: la llibertat i el respecte. Llibertat d’expressió i de decisió. Al costat d’aquesta reivindicació, la ferma condemna de qualsevol acció repressora que faci perillar la normalització d’aquestes llibertats.

Enguany el Saló Eròtic de Barcelona compleix 25 edicions. En aquests anys molt sovint ens hem trobat amb censures, judicis de valor i repressió. I en aquest moment, a més, en veiem el reflex al carrer. Per això el vídeo promocional del SEB d’enguany, i de tots els anys que calguin, pretén ser una celebració de la diversitat i de la llibertat. Hem estat des de sempre amb la gent normal, i amb totes les expressions d’aquesta normalitat. I ho continuarem fent. Benvingudes al 25 aniversari del SEB, persones normals.»

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb