aliances

La comissió organitzadora del congrés (COC) del BLOC-Compromís ha anunciat a la militància que el vuitè congrés nacional de l’organització valencianista es farà els dies 26 i 27 de juny, després de l’ajornament de l’any passat a causa de la pandèmia. El consell nacional telemàtic del 6 de març tindrà damunt la taula una reforma del reglament precongressual perquè el congrés es faci per delegació, amb un delegat per cada quatre militants.

“Hem hagut de prendre esta decisió perquè l’evolució de la pandèmia fa complicat pensar en l’aplec de tota la militància a un mateix espai, aleshores hem decidit proposar-li esta reforma que implica un delegat per cada quatre militants com, per altra banda, recullen els estatuts i sempre s’havien celebrat els congressos nacionals del BLOC-Compromís. De tota manera, la possibilitat de celebrar un congrés nacional assembleari és la prioritària per a la COC, en cas que la situació sanitària siga molt favorable”, ha explicat Elena López Blat, presidenta del COC.

El 15 de març es publicaran la ponència política i els estatuts, amb una ronda prèvia per tal de donar a conèixer a la militància el contingut marc de les ponències i, sobretot, de la votació de la proposta de canvi de nom que es produirà la segona setmana de març. Els qui vulguin participar en el congrés nacional i que no siguin militants de ple dret tindran fins al 18 de març per a afiliar-se al BLOC-Compromís.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.