El Barça i la UEFA han arribat a un acord pel cas de les estelades. El club ha decidit retirar el recurs interposat contra l’organimse al Tribunal Superior d’Arbitratge (TAS), i aquest reformularà la normativa. Ho ha fet públic la UEFA en un comunicat.

Al comunicat, l’organització diu sentir-se satisfeta per l’acord assolit amb el club blaugrana. Explica que el Barça retirarà el seu recurs al TAS per la sanció econòmica que es va imposar al club per haver mostrat estelades durant els partits de la lliga de campions.

L’organització manté que no vol que els partits de futbol s’utilitzin amb finalitats polítiques, però reconeix que no vol sancionar un club o una federació per una qüestió en què ‘una persona raonable no se sentiria ofesa’.

És per això que la UEFA diu mostrar-se disposada a examinar el reglament disciplinari pel qual el Barça va ser sancionat. L’objectiu d’aquesta reformulació és garantir que, en cas de sanció, aquesta només s’apliqui quan ‘la majoria de persones raonables pensin que es pot aplicar’.

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]