Dues ex-secretàries de Fèlix Millet i Jordi Montull han vinculat avui per primer cop als dos ex-tresorers de CDC, Carles Torrent i Daniel Osàcar, amb Ferrovial i amb els sobres de diners que presumptament la constructora entregava al partit per a obtenir a canvi concessions d’obra pública.

Rosa Maria Roca, secretària de Montull, va anotar dos cops el gener del 2008 que l’ex-director administratiu havia de trucar a Juan Elizaga, de Ferrovial, abans de parlar amb Osàcar. Per la seva banda, Maria Pilar Casanovas, secretària de Presidència, ha dit que en més d’una ocasió la secretària personal de Millet, Elisabeth Barberà, anava a la caixa forta del Palau, on hi havia sobres amb molts diners, abans de les reunions entre Torrent i Millet.

En la seva declaració davant del jutge, cap d’elles va sospitar que es paguessin factures particulars amb diners del Palau i no van qüestionar els documents que enumeraven obres públiques.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]