L’editorial britànica Bloomsbury prepara dos nous llibres sobre l’univers de Harry Potter, el personatge de l’escriptora J.K. Rowling, coincidint amb el vintè aniversari de la publicació de la primera novel·la de la saga, Harry Potter i la pedra filosofal. Els nous llibres es titularan Harry Potter: Una història de la màgia i Harry Potter: Un viatge a través de la història de la màgia.

El primer conté esborranys dels llibres originals de Rowling i assajos sobre alguns punts de la màgia escrits pel major Tim Peake, Lucy Pispen, Steve Backshall i Anna Pavord. El segon se centrarà en tot allò que hi ha darrere de la màgia com els encanteris, pocions i alguns dels mags més cèlebres de les novel·les.

Tots dos llibres sortiran a la venda al Regne Unit el 20 d’octubre d’enguany. No obstant això, es disposaria de còpies digitals dels llibres al portal web Pottermore. Segons que informa Fortune, Rowling no està darrere de cap dels dos projectes.

La saga de Harry Potter ha venut més de 450 milions d’exemplars a tot el món i s’ha convertit en una de les més importants de la literatura contemporània. A més, és la base d’una de les franquícies cinematogràfiques més reeixides i estimades en la indústria i ha aconseguit un total de 7.704 milions de dòlars.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]