Elisenda Alamany, portaveu de Catalunya en Comú, i Jéssica Albiach, membre de Podem, ocuparan el segon i tercer lloc de la candidatura de Catalunya en Comú-Podem per al 21-D, acompanyant el candidat per Barcelona, Xavier Domènech. L’assemblea que va fer ahir la formació a Sant Adrià de Besòs va aprovar les llistes que concorreran a les eleccions del 21-D amb 674 vots a favor, 34 en contra i 121 abstencions.

A la candidatura de Barcelona, també hi consten Marta Ribas, membre d’ICV, com a número quatre, i Joan Josep Nuet, líder d’EUiA, en el cinquè lloc. El candidat per Girona serà Llorenç Planagumà; la candidata per Lleida, Sara Vilà; i per Tarragona, Yolanda López.

D’altra banda, l’assemblea també ha aprovat –amb 785 vots a favor, 10 en contra i 22 abstencions– que la formació concorri conjuntament amb Podem sota la marca Catalunya en Comú-Podem.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]