Un tiroteig en l’institut Tocqueville de la ciutat occitana de Grassa ha deixat tres ferits. Segons fonts policíaques, un noi armat ha entrat al centre i ha disparat contra el director. Els trets també haurien ferit a dues persones més, però cap d’elles de gravetat. La policia assegura que és molt cautelosa amb la investigació i no descarta cap pista.

L’atacant ha estat detingut i podria ser un estudiant de 17 anys que no estava fitxat per la policia. Entre l’armament que carregava hi havia un fusell, una pistola, un revòlver i dues granades. La policia ha descartat, com s’havia especulat en un principi, que hi hagi un segon individu en fuga.

Les autoritats locals han demanat que els ciutadans no surtin de casa. El govern ha decretat al municipi l’alerta d’atemptat. El primer ministre, Bernard Cazeneuve, i la ministra d’Educació, Najat Vallaud-Belkacem, viatgen ara mateix cap a Grassa.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]