Un total de 6.542 persones van visitar el dilluns el Palau del Parlament aprofitant la jornada de portes obertes amb motiu de la celebració de la Diada, una xifra lleugerament superior a la d’anys anteriors i que suposa un nou rècord de visitants.

Segons un comunicat de la cambra aquest dimarts, els visitants, des de les 10.00 hores fins a les 19.00 hores, van poder accedir a la planta noble de la cambra per l’Escala d’Honor; veure el despatx del Govern i el presidencial; passejar pels salons dels passos perduts i el Saló dels Candelabres, així com visitar la Sala de Mesa, l’Auditori, les sales de comissions i la sala de conferències de premsa.

També van tenir la possibilitat d’accedir als panells informatius i diferents especialistes en visites de la cambra els van atendre els espais més emblemàtics, com el Saló de Sessions, els salons dels passos perduts i la Sala de Mesa.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]