BARCELONA, 19 (EUROPA PRESS)

Els muntatges teatrals ‘Dansa d’agost’, dirigida per Ferran Utzet, i ‘Molt soroll per no res’, dirigida per Àngel Llàcer, han guanyat aquest dilluns en la gala dels XXII Premis Butaca de Teatre de Catalunya.

Segons ha informat l’organització en un comunicat, ‘Dansa d’agost’ ha guanyat en les categories de Millor Muntatge Teatral, Millor Actriu de Repartiment –Mònica López–, Millor Escenografia i Millor Il·luminació, mentre que ‘Molt soroll’ ha guanyat com a Millor Musical, Millor Actor de Musical –David Verdaguer–, Millor Vestidor i Millor So.

Per darrere d’aquests dos muntatges, ha guanyat ’73 raons per deixar-te’, que ha estat reconegut com a Millor Actriu de Musical –Mercè Martínez– i a Millor Composició Musical.

Carme Portaceli ha estat premiada com a Millor Direcció per ‘Només són dons’; Pol López ha estat reconegut com a Millor Actor Teatral per la seva interpretació en ‘Hamlet’, i Clara Segura com a Millor Actriu per ‘Conillet’.

El guardó a Millor Actor de Repartiment ho ha aconseguit Lluís Villanueva per ‘Caïm i Abel’; ‘Dóna no reeducable’ ha estat considerada pels espectadors com a Millor Espectacle de Petit Format.

En la nova categoria d’Altres Disciplines, la proposta guanyadora ha estat ‘Coses que s’obliden fàcilment. Tripula’, de Farrés Brothers, i La Veronal s’ha fet amb el Millor Espectacle de Dansa.

En la categoria de Millor Caracterització, el reconeixement s’ho ha portat ‘L’Avar’ i ‘Vilafranca, un dinar de festa major’ ha estat reconegut com a Millor Text –Jordi Casanovas–, mentre que el taquiller de La Seca Espai Brossa ha estat reconegut amb la Butaca Honorífica Anna Lizaran.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]