Un avió de la companyia Aerogaviota s’ha estavellat aquesta passada matinada a la província cubana de Pinar del Río, segons que ha informat el portal Cibercuba Noticias, que cita a un familiar d’un dels membres de la tripulació. Els mitjans oficials de moment no han informat de l’accident.

L’aparell ha desaparegut en una zona propera a Las Terrazas, a Pinar del Río. Un familiar d’un dels membres de la tripulació es va posar en contacte amb Cibercuba Noticias i els ha fet saber que l’aparell ha estat localitzat en una zona coneguda com Las Lomas de San Cristóbal.

‘La zona és de difícil accés per terra, i les previsions preliminars apunten que no hi ha supervivents’, ha apuntat la font. ‘Encara que no és res oficial, a casa meva van venir membres d’una comissió per avisar del succeït’, ha afegit.

La notícia hauria estat confirmada a Cibercuba Noticias des de la pròpia aerolínia, que ha assenyalat que hi ha hagut víctimes mortals com a conseqüència de l’accident. L’avió, que segons la font es tracta d’un An-26, prestava servei de vols regulars des de l’aeroport de Baracoa.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]