El president del grup parlamentari de Catalunya Sí Que es Pot (CSQP), Lluís Rabell, ha anunciat que la coalició subscriurà el manifest que ahir va presentar el Pacte Nacional pel Referèndum, que cerca una consulta acordada amb suports tant dins de l’estat com a escala internacional. ‘Ens hi sentim molt identificats’, ha dit Rabell a Catalunya Ràdio.

Segons Rabell, el manifest ‘respon molt acuradament i fidelment’ el mandat que es va marcar en la trobada per constituir el pacte el 23 de febrer. CSQP, mitjançant el seu grup al congrés espanyol i les seves confluències a tot l’estat, ajudaran a cercar suport. De totes maneres, Rabell ha assegurat, que si el referèndum no es pot fer acordat, un RUI ‘difícilment podria anar més lluny d’una repetició del 9-N i això no resoldria el problema’.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb