Correus ha demanat als seus treballadors a Catalunya que s’abstinguin de ‘realitzar l’admissió d’enviaments, o dur a terme qualsevol acte, que pugui estar relacionat’ amb el referèndum de l’1 d’octubre, segons ha avançat RAC1 i ha confirmat l’ACN. La instrucció d’aquesta empresa pública recorda que ‘Tribunal Constitucional ha acordat la suspensió de tota la normativa que regula el referèndum d’autodeterminació de Catalunya’ i que també queda suspesa ‘qualsevol actuació o iniciativa’ que permeti celebrar la consulta. Amb aquesta missiva, destinada als directors d’oficines i sucursals, es pretén impedir l’enviament de targetes censals o notificacions de les meses als ciutadans.

La missiva també demana que s’informi d’aquestes instruccions a ‘tot el personal de les unitats, amb especial atenció als torns de tarda, així com al personal de les oficines dependents’. A més, subratlla que si els treballadors tenen algun ‘dubte, aclariment o incidència’, es posin ‘immediatament en contacte’ amb seu ‘cap de sector’.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]