Cristina Arias, la dona d’ultradreta de Balsareny (Bages) a qui Rajoy va trucar per donar-li suport el desembre passat, ha estat condemnada per un delicte lleu d’amenaces. Arias va amenaçar la dona del batlle de la localitat, Isidre Viu.

Segons Regió7, va anar al CAP on treballa de pediatra la dona del batlle del municipi i l’amenaçà davant tothom. La sentència, emesa pel jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Manresa, demana a Arias de pagar una multa de 150 euros, la pena mínima en aquests casos, perquè, segons l’escrit judicial, va ser ‘un fet esporàdic’.

Al desembre, el qui era president del govern espanyol, Mariano Rajoy, va trucar a Cristina Arias per donar-li suport, car denunciava haver estat víctima d’un atac a casa seva pel fet de tenir la bandera espanyola penjada al balcó.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb