La comu­ni­tat musul­mana de Catalunya, ‘con­scient de la gran mag­ni­tud de l’atemptat terror­ista per­pe­trat a París’, convoca avui a les sis del vespre una concentració a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per a mostrar el con­dol a les víc­times, expressar el rebuig a la vio­lèn­cia i reafirmar el com­pro­mís amb la pau, la con­vivèn­cia, la llib­er­tat i la democràcia.

La convocatòria és signada per mig centenar d’entitats i associacions culturals i religioses de tot el Principat: ‘En tant que comu­ni­tats i asso­cia­cions musul­manes i cul­tur­als a Catalunya rebut­gem energèti­ca­ment i abso­lu­ta­ment qual­sevol acte de vio­lèn­cia, odi i ter­ror­isme sota qualsevol signe religiós, iden­ti­tari o ideològic’, afirmen en la crida a la concentració.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.