La comu­ni­tat musul­mana de Catalunya, ‘con­scient de la gran mag­ni­tud de l’atemptat terror­ista per­pe­trat a París’, convoca avui a les sis del vespre una concentració a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per a mostrar el con­dol a les víc­times, expressar el rebuig a la vio­lèn­cia i reafirmar el com­pro­mís amb la pau, la con­vivèn­cia, la llib­er­tat i la democràcia.

La convocatòria és signada per mig centenar d’entitats i associacions culturals i religioses de tot el Principat: ‘En tant que comu­ni­tats i asso­cia­cions musul­manes i cul­tur­als a Catalunya rebut­gem energèti­ca­ment i abso­lu­ta­ment qual­sevol acte de vio­lèn­cia, odi i ter­ror­isme sota qualsevol signe religiós, iden­ti­tari o ideològic’, afirmen en la crida a la concentració.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb