Comunicat de Més per Menorca davant la dimissió de la consellera Esperança Camps

Anuncia que el dia a dia anirà a càrrec dels caps de la conselleria fins que trobin la persona adient

VilaWeb
Redacció
02.04.2016 - 14:44
Actualització: 02.04.2016 - 16:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La consellera de Transparència, Participació i Cultura del govern balear, Esperança Camps, va presentar ahir la seva dimissió per les crítiques rebudes aquestes últimes setmanes. La dimissió coincidia amb el dia que el govern s’aprovava la creació de l’Oficina de Lluita contra la corrupció. Camps va explicar durant una conferència de premsa els motius de la seva dimissió, amb crítiques i queixes contra alts càrrecs de la conselleria per ‘la falta de compromís, la deslleialtat, la falsedat i la hipocresia’.

Més per Menorca, la formació que havia proposat Camps per al càrrec de consellera, va emetre un comunicat sobre la seva dimissió. Us l’oferim sencer:

«Davant la dimissió d’Esperança Camps com a consellera de Participació, Transparència i Cultura del Govern de les Illes Balears, feta pública avui capvespre a les dependències del Palma Arena, des de Més per Menorca volem manifestar el següent:

1.- Agrair la dedicació i feina que durant aquests 10 mesos ha portat a terme Esperança Camps al capdavant de la conselleria.

2.- Manifestar que Més per Menorca SEMPRE ha donat tot el seu suport tant a la consellera Camps com a tot el seu equip.

3.- Des del primer dia que es va posar en marxa la conselleria assignada a la nostra coalició hem treballat per organitzar-la adequadament, donant-li tot el suport que precisa un projecte que, a més de redreçar la política cultural que va enderrocar el govern Bauzá, havia de posar en funcionament les noves polítiques de Participació i Transparència, amb els seus recursos i personal.

4.- Més per Menorca lamenta profundament que Esperança Camps hagi deixat el càrrec, però manifesta que el projecte de la Conselleria de Participació, Transparència i Cultura del Govern anirà endavant. Seguirem fent feina per millorar tots els aspectes de la Cultura i Esports, amb totes les seues disciplines i modalitats; treballarem per una Ràdio i Televisió de les Illes Balears digna, transparent, plural, diversa, despolititzada i en la llengua pròpia; intensificarem les polítiques contra la corrupció i perquè la participació de la ciutadania sigui una nova realitat democràtica a les administracions públiques.

5.- Davant la dimissió sobtada de Camps, la gestió i direcció en el dia a dia anirà a càrrec dels caps de la conselleria i dels respectius directors generals, fins que Més per Menorca trobi la persona adient per liderar la conselleria.»

Més notícies

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ al mes