Avui s’estrena Barcelona Games World, una trobada per a tots els afeccionats i creadors del món dels videojocs. Fins diumenge hi haurà activitats que serviran per a presentar les novetats del mercat als usuaris. Hi haurà àrees pensades perquè els jugadors puguin provar els pròxims llançaments i acostar-se als 155 expositors de les principals marques del moment, com ara Nintendo, Badand Games i Electronic Arts. I aquells a qui agradi l’adrenalina del joc podran gaudir de les competicions en directe entre els millors equips internacionals del món del videojoc.

A més, oferirà sessions formatives, conferències i activitats per connectar els professionals del videojoc en un espai de negocis. La fira aspira a agafar el relleu de l’antiga fira Madrid Games Week. Per això, es preveu d’aconseguir el mateix públic, uns noranta mil visitants. L’acte és organitzat per l’Associació Espanyola del Videojoc (Aevi) i la Fira de Barcelona.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.