Aquest divendres dia 12 de gener comença a Barcelona el TRADICIONÀRIUS 2018, el Festival Folk Internacional que enguany s’allargarà fins el 23 de març amb un total de més de 60 actuacions de grups provinents en un 80 % dels Països Catalans però també d’altres indrets com ara Galícia, el País Basc, Castella, França, Itàlia i Grècia.

I, òbviament, us en parlarem en aquest segon FES TA FESTA de l’any, en què donarem la benvinguda a una nova emissora, ja que a partir d’aquest dissabte, dia 13, i tots els dissabtes a les 8 del matí, ens podeu escoltar també a Ràdio PREMIÀ DE MAR. Benvinguts a la família del FES TA FESTA i moltes gràcies per la vostra confiança. Un magnífic regal de Reis d’Orient. Per cert, us han portat moltes coses a vosaltres?

I encara parlant dels Reis Màgics, ens fem ressò d’un article de l’Oriol Cendra a VilaWebque, amb el títol de Reis pintats de negre: una tradició racista?, aborda una polèmica que ens els darrers temps ha pres cos en una societat molt més plural i en constant evolució.

Llegir més i escoltar el programa…

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]