Ada Colau fent el seu discurs en el sopar de benvinguda dels assistents al MWC.

La batllessa de Barcelona, Ada Colau, ha censurat les paraules de Cristina Cifuentes, presidenta de la comunitat de Madrid, que s’ha ofert a acollir el MWC. Per la batllessa barcelonina, això és ‘política de la crispació i l’enfrontament entre ciutats’.

Colau ha expressat que no hi ha cap motiu per a pensar que la continuïtat del congrés mundial de mòbil a Barcelona perilli, i que l’edició d’enguany haurà estat la de més èxit d’aquesta fira. ‘Estem orgullosos que l’organització renovés el seu compromís amb Barcelona fins l’any 2023, i hem de recordar que s’ha consolidat i ha arribat a ser un congrés d’èxit mundial aquí’, ha afegit.

Les declaracions de Cifuentes i la resposta de Colau
Avui Cristina Cifuentes havia expressat el seu desig que el congrés de telefonia mòbil s’organitzés a Madrid en un futur. Més tard, a Twitter, ha dit que Madrid aportava ‘més estabilitat, infrastructures i comunicacions’. Aquestes declaracions tenen relació amb la vaga de transports arran del conflicte laboral a Barcelona.

En resposta a aquestes manifestacions, la batllessa no s’ha mossegat la llengua: ‘La senyora Cifuentes i el Partit Popular ja ens han acostumat a la política de la crispació i de la confrontació entre ciutats.’. Ha afegit que ella era partidària de la cooperació entre ciutats i autonomies i ha contraposant les paraules de Cifuentes a ‘l’esperit de cooperació’ de la batllessa de Madrid, Manuela Carmena.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]