Carme Teatre de València estrena temporada de la mà del cicle Escèniques LGTBI, que es fan per tercer any consecutiu. Per mitjà de l’art, proposen de reflexionar sobre diversos aspectes que afecten el col·lectiu.

El cicle, que va començar la setmana passada amb l’estrena de l’obra Ma Part de Miguel Ángel Sweeney, viurà aquesta nit i demà una nova estrena. Serà un espectacle de dansa protagonitzat per Mari-Paula, que porta per títol Devórate.

El cap de setmana també oferiran un espectacle en primícia, la performance CIBORGA. Barroqu-is-me, de l’artista Víctor Parral, activista LGTBI i antic coordinador de la comissió d’Estudis queer a Lambada.

El cicle continuarà la setmana que ve amb propostes ja més rodades. El 19 i 20 de setembre tocarà Eurídice sin Orfeó, del coreògraf asturià Manuel Badás. Un espectacle de dansa que presenta una relectura feminista del mite. El mateix 20 de setembre, hi haurà una proposta musical. Serà el concert de Marco Michelangelo, en què el cantautor presentarà el seu nou projecte, Sol Salvatge.

L’últim espectacle serà Suddenly III de la companyia basca Osa+Mujika, una peça que ha estat seleccionada dins el Catàleg de Dansa Escena 2019.

Amb aquest cicle, el Teatre Carme dóna el tret de sortida a una temporada molt especial, la vint-i-cinquena aixecant el taló.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.