Aquest cap de setmana els carrers de Castelló s’ompliran d’espectacles de carrer, titelles, mímica i música amb motiu de la Mostra d’Arts Escèniques. En total, s’hi presentaran 46 espectacles –11 de teatre i 35 de música–, en una barreja del tot eclèctica. L’objectiu és arribar a tota mena de públic i esdevenir una cita de referència a tot el País Valencià.

El plat fort de l’oferta musical és l’actuació del cantant basc Kepa Junquera a la plaça Major. Acompanyat del grup Sorginak, format per joves cantants i percussionistes, presentarà Maletak, un espectacle que vol ser un punt de trobada entre tradicions ancestrals, músiques de creació inspirades en els ritmes del món i l’energia del públic.

També hi haurà flamenc amb Cositas Buenas, jazz dixieland amb Tomaccos, rock a càrrec de Kitai, el pop d’Odio París… A més, molts d’aquests grups oferiran més d’un recital. Les comarques del nord del País Valencià també hi seran representades, amb la cantant d’Almenara Eva Gómez i la banda Héctor Tirado & The Flatmates.

En l’apartat teatral, els espectadors podran admirar el Malabar Xou d’Escenoart, l’adaptació del clàssic Tirant lo Blanc a càrrec de la Inestable Companyia de Titelles i l’espectacle de dansa i teatre de carrer Volar, de Pepa Cases. Així mateix, hi haurà dues obres reivindicatives sobre el poder i la capacitat de les dones: Féminas de Maracaibo Teatre i Femmes d’Hortzmuga Teatre.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]