El portaveu de Demòcrates de Catalunya, Toni Castellà, ha anunciat que en els pròxims dies es concretarà la campanya transversal entre partits i entitats sobiranistes pel ‘sí’ al referèndum per a la independència, amb el lideratge de l’ANC i Òmnium. El líder de Demòcrates ha insistit que, a nou mesos com a màxim del referèndum, els qui defensen el sí ja van tard. Castellà, però, confia que la campanya s’acceleri en els pròxim dies i que sigui unitària i amb to positiu.

Tàrrega ha estat la primera localitat fora de Barcelona on s’ha presentat ‘Demòcrates pel Sí’, una campanya impulsada per Demòcrates de Catalunya de la mà d’altres formacions independentistes i amb el suport d’independents per demanar el ‘sí’ a la independència en el referèndum anunciat pel setembre d’aquest 2017. L’acte ha comptat també amb el líder i exdiputat de Solidaritat Catalana per la Independència, Uriel Bertran, i amb l’economista Elisenda Paluzie. ‘Demòcrates pel Sí’ es va presentar el 13 de desembre a Barcelona amb l’objectiu de ser una campanya ‘transversal’ que anirà cobrint tot el territori per ‘donar arguments de qualitat i de primera mà’ a favor d’un estat propi per a Catalunya. L’acte ha reunit una seixantena de persones a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb