Featured Video Play Icon

Sota el lema ‘Prou excuses. Acollim ara’, les entitats promotores de la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’ han convocat una manifestació el dia 18 de febrer a Barcelona en favor dels refugiats i migrants. Començarà a les quatre de la tarda a la plaça d’Urquinaona i s’acabarà al passeig Marítim: ‘A tocar del mar on més de cinc mil persones van perdre la vida l’any passat’, han destacat els organitzadors.

Els convocants esperen que la protesta sigui la més multitudinària de les que s’han fet fins ara a Europa i que serveixi per a interpel·lar directament les institucions perquè assumeixin les seves responsabilitats. Han alertat que calia ‘trencar la cadena d’excuses’ que ha fet que ni la Generalitat ni el govern espanyol no hagin complert els compromisos d’acollida que van assumir. Les entitats organitzadores confien que la manifestació sigui multitudinària tenint en compte que més de setanta mil persones ja s’han adherit al manifest de la campanya.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]