Carles Mulet

El portaveu de Compromís al senat espanyol, Carles Mulet, ha denunciat haver patit un ‘assetjament greu’ durant l’última setmana d’ençà que va presentar dues preguntes al govern espanyol sobre la presència dels capellans en els hospitals públics.

En una nota aclaridora, Mulet assegura haver rebut milers de correus amb insults, amenaces, i desqualificacions greus per part de ‘certs sectors que es consideren atacats’. Mulet ha explicat que aquestes preguntes formen part de la seva funció com a parlamentari i ha assegurat que mai ha intentat ofendre ningú, ‘ni per sentiments religiosos, personals, o de cap tipus’.

‘Sé que a vegades sense voler es pot ferir algun col·lectiu o persona. Si algú s’ha sentit ofès per la formulació d’eixes preguntes, dir que no era la meua intenció, és la de defensa d’aconfesionalitat i de la igualtat de tracte cap a totes aquelles creences personals i religioses’, ha resolt.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb