Avui actua a l’Ateneu de Bétera Carles Dénia, en una nit musical que fa de pròleg a les festes del poble que comencen demà. I que comencen amb l’esperada actuació de Pep Gimeno, Botifarra, acompanyat de la banda de música del Centre Artístic Musical de Bétera. Amb això les dues nits inaugurals de les festes es vesteixen de músics valencians amb dues variants del cant tradicional del país.

Carles Dénia actuarà avui dimarts a les 11 del vespre a l’Ateneu repassant les cançons del seu multiguardonat disc ‘El paradís de les paraules’, en què musicava texts de poetes d’Andalusia sobre les versions que havia fet l’escriptor Josep Piera. També presentarà, com ha anat fent a les darrers actuacions, algunes de les peces del seu nou disc, en què investiga les arrels de la música tradicional valenciana.

Quant a l’actuació de Pep Gimeno ‘Botifarra’ i la banda del CAM, serà dimecres en el marc de la presentació de les obreres i els majorals, acte que tradicionalment obre les festes de Bétera. Botifarra i la CAM executaran ‘Botifarra a banda’, el concert que el cantaor de Xàtiva fa des de fa mesos amb agrupacions musicals de tot el País Valencià. L’acte comença a les onze però l’actuació no serà fins que no s’acabi la presentació dels festers.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb