El coordinador d’organització del PDECat, David Bonvehí, ha anunciat que finalment no portaria a la fiscalia l’enregistrament d’un dinar que va tenir amb membres del seu partit a Manresa el 31 de març passat. En aquella conversa se sentia com Bonvehí deia que el partit hauria de cercar un candidat amb un perfil autonomista si el procés independentista acabava essent ‘un desastre’. El PDECat sospita que van ser membres d’ERC qui van fer l’enregistrament, concretament la portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Manresa, Mireia Estefanell, i l’ex-candidat a les eleccions municipals Pere Culell, que dinaven al mateix restaurant.

L’enregistrament es va difondre al diari Catalunya Plural i l’endemà Bonvehí va anunciar que portaria el cas a la fiscalia. Tanmateix, avui en declaracions a RAC-1 ha dit que pensava que això ‘es podia solucionar sense haver d’anar a la fiscalia’. I ha demanat ‘responsabilitat a ERC i que s’assumeixin les responsabilitats polítiques que pertoquin’.

Més informació:

Un àudio enregistrat a Bonvehí compromet la posició del PDECat sobre el referèndum

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.