Les forces de seguretat han indicat que en el procés de negociació per a la posada en llibertat de les nenes hi han participat diversos alts càrrecs del Departament de Seguretat de l’Estat, així com del govern Federal, els Serveis d’Intel·ligència i les forces de seguretat del país, segons ha informat Sahara Reporters.

La Creu Roja, amb la col·laboració de l’exèrcit, ha traslladat els detinguts a la localitat de Banki, a l’estat de Borno, on han estat recollits per diversos membres de Boko Haram.

En aquest moment, les nenes han estat lliurades als militars nigerians als afores de la ciutat.

‘No estàvem segurs de per què hi havia helicòpters a la zona, però després vam veure dos homes emmanillats en un cotxe de l’exèrcit i també les nenes sent desplaçades i escortades per un comboi’, ha assenyalat un resident de la localitat.

L’exèrcit ha indicat que el govern de Nigèria també ha dipositat en mans de Boko Haram una gran suma de diners a canvi de l’alliberament de les 82 nenes.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]