L’Hospital Sant Joan de Déu, amb el suport de la Fundació Leo Messi, la Fundació del FC Barcelona i l’escola de negocis IESE, ha impulsat una campanya de recaptació de fons per la construcció a Barcelona del centre d’oncologia pediàtrica més gran d’Europa i el tercer del món. Així, la campanya té per objectiu recaptar els 30 milions que costarà el nou hospital, que, amb una superfície de 5.137 metres quadrats, es construirà a tocar de l’Hospital Sant Joan de Déu i tindrà capacitat per atendre uns 400 pacients a l’any, un 30% més dels que atén actualment l’hospital.

Manel del Castillo, director gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu, ha destacat que el nou centre ha de permetre incrementar la taxa de curació en casos de càncer infantil, que actualment és del 80%, crear nous medicaments i disminuir les seqüeles dels nens i nenes tractats. Si els terminis es compleixen, les obres del nou hospital començaran el tercer trimestre d’aquest any i en un any i mig podria entrar en funcionament.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]