El Barça ho intenta però resta a les portes de tancar una temporada brillant amb la Lliga de Campiones

• El Lió s’ha imposat gràcies a tres gols matiners que les d’Alexia Putellas no han pogut igualar

21.05.2022 - 20:58
Actualització: 21.05.2022 - 21:13

El Barça ho ha intentat, però un començament fatídic de la final ha impedit que aixequi el segon trofeu de Lliga de Campiones i posi la cirereta a una altra temporada històrica. Tot i que ho ha intentat fins al final amb totes les jugadores abocades a la porteria contrària, el resultat final d’1-3 deixa un regust amarg per un equip que esperava de treure’s l’espina de la final que ja van perdre contra l’Olympique de Lió el 2019.

Les franceses s’han imposat amb contundència a la primera part amb tres gols matiners de Henry (6′), Hegerberg (23′) i Macario (33′), cosa que ha traspassat tota la pressió a les blau-grana i les obligava a remuntar. El primer pas l’ha fet la capitana, Alexia Putellas, amb un gol just abans de la mitja part, però a partir d’aleshores el marcador ja no s’ha mogut. A la tornada del descans, el joc de cada equip ha estat totalment condicionat per allò que ha passat la primera part: el Barça ha jugat amb urgència per, si més no, empatar abans dels 90 minuts, però les franceses han sabut aguantar el resultat i sortir al contracop.

Les blau-grana no han pogut premiar amb la victòria els milers i milers d’afeccionats barcelonistes que s’han desplaçat a Torí per donar suport a l’equip, una comitiva que ha destacat pel caràcter familiar, que han donat un accent especial a la prèvia del partit. Es calcula que 10.000 persones han viatjat a Torí.