El Barça pateix però es classifica per a la final de la Lliga de Campions

• El Barça perd el primer partit de la temporada per 2-0, però el magnífic resultat al Camp Nou els ha servit per a classificar-se per a la final

La blau-grana Caroline Graham disputa la pilota amb Felicitas Rauch durant el partit contra el Wolfsbourg de semifinals de la Champions League. Fotografia: EFE/EPA/Focke Strangmann
30.04.2022 - 19:53
Actualització: 30.04.2022 - 21:10

El FC Barcelona ha patit, però finalment s’ha tornat a classificar per a la final de la Lliga de Campions femenina. Ha perdut el primer partit de tota la temporada per 2-0 contra el VfL Wolfsburg, però gràcies al magnífic resultat al Camp Nou (1-5) n’ha tingut prou per a classificar-se per a la final de la Lliga de Campions, que es jugarà a Torí el 21 de maig contra les guanyadores del partit entre el París Saint-Germain i l’Olympique de Lió.

Les jugadores del Wolfsburg han posat moltes més dificultats al Barça que en el partit del Camp Nou, animades per 22.057 espectadors, el rècord del seu estadi. El rècord absolut de la història del futbol es va batre al partit a Barcelona, quan 91.648 espectadors van omplir el Camp Nou i van superar l’anterior rècord, també a l’estadi del FC Barcelona, de 91.553 espectadors que van veure la victòria contra el Reial Madrid.

Després de 45 minuts amb empat a zero, l’alemanya Tabea Waßmuth ha marcat al minut 47. I poc després de la mitja part, Jill Roord ha fet el segon al minut 60. Això ha fet que durant tota la segona part les jugadores del VfL Wolfsburg s’hagin animat i hagin cercat insistentment una classificació que al començament del partit semblava molt més assegurada. Amb tot, finalment el marcador s’ha mantingut a 2-0 i les blau-grana s’han classificat per a la final amb un resultat total de 3-5. Serà la tercera final que hauran jugat en quatre anys.